۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

اولین خرید لیگ برتری استقلال کیست؟

استقلال در حالی که خودش را برای فینال جام حذفی برابر تراکتور آماده می کند امروز رسما با امضای قرارداد با یک بازیکن به پنجره نقل و انتقالات تابستانی وارد می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، استقلال امروز با محمدحسین مرادمند مدافع فصل گذشته شهرخودرو و بازیکن سابق سپاهان به عنوان اولین بازیکن جدیدش قرارداد امضا می کند. این مدافع 27 ساله اهل اصفهان در حالی با استقلال به توافق رسیده است که پیش از این نامش به عنوان یکی از گزینه های مدنظر پرسپولیس برای فصل بعد نیز شنیده می شد.

 


در ارتباط با جذب مرادمند این نکته جالب توجه است که استقلال در حال حاضر یکی از تیم هایی است که مدافعان وسط مطرح و مدعی بازی در ترکیب اصلی نسبتا زیادی را در لیست خودش دارد و شاید از این نظر یکی از پرمهره ترین تیم های لیگ برتر باشد.

 


روزبه چشمی، عارف غلامی، شاهین طاهرخانی، محمد دانشگر ، سیاوش یزدانی مدافعان وسط های لیست حال حاضر استقلال هستند و جذب مرادمند می تواند یک پیام ویژه داشته باشد؛ اینکه دستکم یکی از این مدافعان سرشناس قرار است در پایان فصل از استقلال جدا شوند.اینکه استقلال یکی از سهمیه های لیگ برتری اش را به مدافع وسط اختصاص داده است این ذهنیت را بیشتر تقویت می کند.


این خرید می تواند به خاطر لژیونر شدن یکی از مدافعان باشد یکی از این مدافعان محمددانشگر است که از سوی مجیدی از تیم کنار گذاشته شد اما برای دربی نیمه نهایی جام حذفی و بعد از عذرخواهی بازگشت. روزبه چشمی هم در سال های گذشته همیشه پیشنهادهای خارجی داشته است و چنین احتمالاتی می تواند دلایل جذب مرادمند را تقویت کند.


آنچه مشخص است اینکه آن ها امروز یک مدافع وسط می گیرند که احتمالا برای بازی کردن و نه برای نیمکت نشینی یکی از سهمیه های لیگ برتری استقلال را پر می کند.


مرادمند از لیگ برتر پانزدهم و بعد از سه فصل حضور در سپاهان به شهر خودرو پیوست و تا پایان لیگ نوزدهم در این تیم حضور داشت. او در رده های پایه فوتبال ملی و تیم های زیر 20 و زیر 23 سال ایران بازی کرده است./ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار